S’apropa el desembre…

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana el Casal ens ha fet un encàrrec que ens fa molta il·lusió… Prepararem una felicitació de Nadal! I és que ja s’apropa el desembre i comencen a omplir-se els carrers de llumetes que ens recorden que venen dies festius!

Per això en aquest esplai hem començat a preparar un poema de Miquel Martí i Pol, que ens ajudarà a recordar algunes de les coses importants en la nostra celebració de Nadal. A més a més, els petits hem estat fent una petita gincama, on hem buscat per cadascuna de les nostres cases coses que tinguessin una característica en comú: el mateix color, una textura suau, una forma quadrada… Quina feinada, però ens ho hem passat molt bé!

Els grans, després de veure el poema i treballar-ne alguns versos amb aquest quiz, hem fet un joc de vocabulari. Hem acordat algunes categories (país o ciutat, menjar o beguda, nom propi…) i hem intentat trobar una paraula per cada categoria amb la lletra que triàvem a cada torn. Algunes eren ben complicades, però entre tots hem pogut trobar idees!

Ara toca preparar-nos per aprendre el poema, esperem poder-lo compartir amb tothom ben aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s