Recepta de la Coca de Llardons

Es pot fer amb pasta de full. Aquesta recepta, però és potser més casolana i realitzable per a qualsevol des de l’ inici fins a la fi. Per això m’ha semblat més interessant.

Ingredients:

  • 150gr. De farina
  • 1 ou
  • 100gr. De Llardons
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Canyella en pols
  • 50gr.de llard
  • 50gr.de sucre

Instruccions:

  1. Piqueu o trinxeu els llardons.
  2. Feu una corona amb la farina, el llevat i els llardons
  3. A l’interior hi posarem l’ou, la canyella, 25gr. De sucre, la llard, una culleradeta d’aigua i un pessic de sal.
  4. Posarem a escalfar el forn a 180° C
  5. Després  ho  treballarem  primer amb la forquilla i  després  ho amassarem  fins a obtenir una pasta fina. Amb l’ajuda del corró en farem la forma d’una  coca , 4  individuals si es vol.
  6. Pintar amb ou o aigua la coca.
  7. A sobre s’hi poden posar pinyons (prèviament remullats) o trossets d’ametlla torrada.
  8. Empolsimar de sucre abundant.
  9. Ho posarem a una planxa de forn.
  10. La cocció és d’uns 15 minuts aproximadament.  Cal vigilar una mica.

BON PROFIT !!!

Pots descarregar-te l’arxiu per imprimir-lo aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s